Swift

Pályázati felhívás - Libri Könyvkiadó




Keressük a jövő szerzőit! Ha elég jó vagy, akár előszerződést is kaphatsz fél éven belül!

Insomnia márkanév alatt nemrégiben új szórakoztató irodalmi vonalat indított a Libri Könyvkiadó. Az Insomnia csapat az erotikus-romantikus műfaj, az ifjúsági irodalom és a krimi legnagyobb nemzetközi és hazai sikerkönyveinek kiadására fókuszál, és mivel a szöveggondozás mellett a szerzőépítésben is hiszünk, most szélesre tárjuk a kiadó ajtaját előttetek. Meghirdetjük a Booklovers pályázatot!
BELEVÁGSZ? Mutatjuk, mi vár rád és ránk a következő hetekben, hónapokban >>




KEEP IT SIMPLE! A Booklovers pályázatra NEM KÉZIRATOKAT VÁRUNK. Ellenkezőleg. Fókuszálj az elvárt minimumra! DE AKKOR MIT KELL BEKÜLDENED?
1.) BEMUTATKOZÁST. Válassz bármilyen formát a bemutatkozáshoz; videót, szöveget, a lényeg, hogy megmutasd magad.
2.) Szinopszist. Ez minden kezdő író rémálma, ezért tudod mit? Inkább írd meg nekünk a könyved FÜLSZÖVEGÉT, és küldd el nekünk azt! Mellékelj egy rövid - legfeljebb 1000 leütéses - karakterjellemzést, hogy megismerhessük a sztorid főhőseit.
3.) Maximum 10.000 leütés hosszúságú RÉSZLETET a műből. Fontos! Jelenleg romantikus regény, erotikus regény, 16+ ifjúsági regény műfajban jártas szerzőket keresünk, a műfajtól eltérő pályázati anyagokat nem áll módunkban fogadni.
Ha mindez megvan, küldd el a booklovers@librikiado.hu e-mail címre 2016.11.15-ig, dőlj hátra, és élvezd a jól végzett munka gyümölcsét. Fontos! Az írói álnéven leadott pályázatokat is befogadjuk!

INNENTŐL RAJTUNK A SOR. >> November 15. után a kiadó munkatársai értékelik a beérkező anyagokat. Leginkább a szerző egyedi bemutatkozása, a készülő könyv erős mondanivalója és az íráskészség dönt arról, hogy kikkel folytatjuk a munkát.
1.) Az első rosta továbbjutóit december 15-ig értesítjük.
2.) Amennyiben a kiválasztás során tehetséges szerzőjelöltre/-jelöltekre bukkanunk, velük 2017 első heteiben folytatjuk a közös munkát.
Tudjuk, hogy minden kezdő író egy aláírt előszerződésről álmodik. Mi más lehetne a Booklovers Pályázat FŐDÍJA? >>
·         Amennyiben az elbírálás során tehetséges szerzőjelöltre találunk, a pályázatban szereplő mű kiadásának feltételeiről megkezdődhetnek a tárgyalások 2017 első negyedévében.
És ez nem minden! További nyereményekkel szeretnénk arra ösztönözni, hogy pályázz! MIT NYERHETSZ MÉG? >>
·         Rengeteg átolvasott éjszakát! Ha az élmezőnyben végzel, megajándékozunk 1 évnyi Insomnia könyvvel, azaz 2017-ben minden friss megjelenésű Insomnia könyvből recenziós példányt kapsz.
·         Amazon Kindle Paperwhite 3 E-book olvasót!
Ez a Te nagy lehetőséged! CSELEKEDJ!

Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

Forrás:
https://www.facebook.com/notes/insomnia-k%C3%B6nyvek/keress%C3%BCk-a-j%C3%B6v%C5%91-szerz%C5%91it-ha-el%C3%A9g-j%C3%B3-vagy-ak%C3%A1r-el%C5%91szerz%C5%91d%C3%A9st-is-kaphatsz-f%C3%A9l-%C3%A9ven/523949831128904


Ez is érdekelhet...

0 megjegyzés

Flickr Images